Категории
Топ оферта

Простатен стимулатор "NEXUS GLIDE BLACK" 12 см.

Код на продукта: NEXUSG0001
Цена: 79,00лв.
Етикети:

Специално създаден за мъже, които искат да изпитат максималното удоволствие от аналната игра. С уникалната си форма и прецизна дължина Nexus Glide е точният продукт, който максимално чувствено и енергично ще стимулира простата на мъжете. Направен от висококачествени и иновативни материали, Nexus Glide е перфектният ви помощник, с който гарантирано ще постигнете невероятни сексуални резултати и множество силни оргазми. 

Начин на употреба: Нанесете малко количество лубрикант. Пъхнете най-дългият край в аналния отвор, като се стремите металното топче да попадне в средата на перинеума. Отпуснете се и се насладете на неповторимото изживяване от стимулацията и аналното проникване.

Запознайте се с най-новото поколение секс играчки от Nexus. Nexus е британска фирма, специализирана в производството на секс артикули и играчки за възрастни. Със своите иновативни дизайни и висококачествени материали, продуктите на фирмата достигат оптимални резултати и доствят изключително удоволствие на всеки който ги използва.

- Анатомична форма

- Въртящ се метален стимулатор за перинеума

- Без съдържание на вредни материали

- Идеален за начинаещи

- Съвместим с всички видове лубриканти

- Лесен за почистване

- 100% Водоустойчив

Материал: Клинично тестван полипропилен

Дължина: 12 см.

Дебелина: 2.5 - 3 см.

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* Препоръчителна е употребата с лубрикант.

* След употреба измийте и дезинфекцирайте.

X-sale.eu - online sex shop © 2018 - Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.