Категории
Топ оферта

Спрей за задържане "ROCCO DELAY SPRAY" 15 мл.

Код на продукта: ROCCO0005
Цена: 25,00лв.
Етикети:

ROCCO DELAY SPRAY е продукт, специално създаден да забавя и спомага при преждевременна еякулация. Благодарение на активните съставки съдържащи се в спрея, вие ще можете да се насладите на по ефективни действия в леглото и по-продължителен сексуален акт. Спрея от марката на прочутият порно-актьор Rocco Siffredi действа бързо и ефикасно ще намали чувствителността на пениса ви за определен период от време. Спреят е клинично и дерматологично тестван и не съдържа вредни за кожата съставки.

- Бързо действие

- Ефективен

- Клинично и дерматологично тестван

- Намалява чувствителността на пениса

- За едно по-добро представяне в леглото

- Препоръчан от световно известния порно-актьор Rocco Siffredi

Начин на употреба: Нанесете малко количество от спрея (2-3 впръсквания) по и около глвичката на пениса. Размажете добре, докато се получи равномерно нанасяне. Изчакайте 5-10 мин докато активните съставки попият в кожата и започнат да действат.

Съдържа: Вода, Глицерин, Alcohol Denat, PEG-40, Phenoxyethanol, Menthol, Propylene Glycol, Ethylhexyglicerin, Glucose, Lactic Acid, Senne, Sodium Lactate, Sorbythol, TEA-Lactate, Trideceth-9, Urea, Aloe Barbacentis Leaf, Extract Citric Acid, Panag Ginseng, Alantoin, Potasium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* След напръскване, изчкайате 5-10 мин

X-sale.eu - online sex shop © 2018 - Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.