Категории
Топ оферта

Вибро комплект "LILA LUST" 9 части

Код на продукта: ORION00249
Цена: 99,00лв.
Етикети:

Страхотен вибро-комплект, подходящ за използване от двама души едновремено. Той е стилен, с голям набор от секс играчки на които е трудно да се устои. За всеки вкус и предпочитание. Бъдете сигурни! "Lila Lust" е точно за вас!

Комплектът съдържа:

- Мощен вибратор с потенциометър за плавно регулиране. Дължина: 17 см. Дебелина: 2.5 см. 100% Водоустойчив Материал: PVC

- Удебелител/Накрайник от силикон, стимулиращ G-точката. Доставя маскимално удоволствие, достигайки до мястото предизвикващо перфектни оргазми. Удебелява с 2.5 см.

- Удебелител/Накрайник с пенис форма. Дължина 17 см. Подходящ за анално и вагинално проникване.

- Силиконов удебелител - отворен. Супер елатсичен и стимулиращ. Удебелява средата на вибратора с 2 см. Благодарение на множеството си точковидни оребрения, той ще ви накара да изпитате ново и неповторимо удоволствие, за каквото винаги сте мечтали.

- Пенис ринг с клитор-стимулатор. Максимално стимулира клитора и зоната около него. Вибрациите се предават от вибратора на пенис ринга, като ще ви накарат да усетите тръпката от клиторните оргазми. Материал: Силикон

- Силиконова вагина. С дължина от 11 см. тя ще накара всеки мъж да я обладае. Бъдете сигурни. Тя може да предизвика и жените на дуел.

- Анален инструмент с вградени топчета. Дължина: 19.5 см. Дебелина: 1.5 - 3 см. Аналният секс ще бъде кулминацията на тази непрестанна любовна игра. Искате да опитате! Нали?

- Анално-вагинални топчета, с изместен център на тежестта - симулиращи вибрации. Перефектен диаметър: 3.4 см. Освен, че ще ви задоволят - Стягат вагиналният мускул.

- Вибро-яйце с 4 скоростни вибрации, които няма да ви оставят нито миг споокойствие. За най-силиният оргазъм, който сте изпитвали някога! Дължина: 5 см.  Диаметър: 3.5 см

Материал: Силикон, Латекс, PVC

Работи с 4 батерии АА - включени са в комплекта.

+ Подарък: Лубрикант за еднократна употреба "Flutschi"

 

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* Препоръчителна е употребата с лубрикант

* След употреба измийте и дезинфекцирайте

 

 

 

X-sale.eu - online sex shop © 2018 - Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.