Категории
Топ оферта

Хидромакс помпа за уголемяване "BATHMATE X30" цв. Перлен

Код на продукта: BATHMATE14
Цена: 199,00лв.
Етикети:

Пред вас стои един иновативен и революционен продукт, който ще обърне с главата надолу представите ви за пенис уголемяване. С над 50 нови приставки и 35% по-мощна и ефектнивна от всички останали пенис помпи, Bathmate X-30 е продуктът, който ще се погрижи вашият пенис да бъде още по-дълъг, още по- дебел и по-твърд отвсякога.

Какво представлява Barthmate технологията? 

Bathmate е революционна и световно призната техология за общо пенис здраве, като освен това уголемява, удебелява и втвърдява пениса. Редовната употреба на тази помпа, ще накара пенисът ви да изглежда по-добре, да бъде в перфектно кондиционно състояние, да имате дълга и продължителна ерекция и да се насладите на изключително голямо сексуално удоволствие. Едно от предимствата на този продукт пред останалите помпи за уголемяване на пениса е, че освен чрез въздушен вакуум, работи и с воден. Можете да напълните Bathmate с вода и да го изпозлвате под душа или във ваната. Този продукт е изработен от инженери, печелили с изобретенията си редица награди по целия свят. Профеционалисти в областта на механиката и вакуумното действие и противодействие. Предимството на Bathmate, че преставлява пневматична (работи с въздух) и хидравлична (работи с вода) помпа едновременно, го прави предпочитан продукт за лечение на еректилна дисфункция в много специализирани клиники. Bathmate e един революционен пробив за подобряне здравето на мъжкият пенис.

Каква е разликата между въздушното и водното уголемяване на пениса?

При въздушното уголемяване, вакуумът, който напомпва, изтегля и уголемява пениса, може да не се разпространи неравномерно в тръбата. Това може да доведе и до неравномерно уголемяване или леко изкривяване на пениса. При Bathmate, който работи с вода, това никога не може да се получи. Водата е "несвиваема" и когато тя се изпомпва от запечатаната тръба около пениса, се получава "водна пломба" между него и водата, което позволява той да се уголеми бързо, равномерно и последователно.

- Подобрява състоянието на пениса

- Увеличава дължината и дебелината му

- Бързо и ефективно действие

- За по-голямо самочувствие в леглото

- Без опасност от неравномерно уголемяване

- Уголемява дори главата на пениса

- Увеличава потентността

Няма нищо, което да съперничи на Bathmate. В него са силата, големината и удобството при употреба

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* След употрена измийте и дезинфекцирайте

 

X-sale.eu - online sex shop © 2018 - Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.