Категории
Топ оферта

Помпа за уголемяване на гърдите "BREASTER SIZER"

Код на продукта: NMC0001274
Цена: 55,00лв.
Етикети:

Помпа за гърди с една чашка, която бързо и ефективно ще увеличи размера на вашият бюст. Изработена нежни материали, с удобна за закрепване вакуумна чашка, спусъчно напомпващо устройство. Ако искате да изглеждате още по-привлекателна и неустоима в мъжките очи - това е вашето решение. Лесна за употреба, с видим ефект.

Насладете се на удоволствието да имате големи и твърди гърди. Тази помпа освен като уголемител, подобрява и кръвообръщението в гърдите. Не е препоръчително помпата да бъде използвана по време на бременност и кърмене. Това не е медицинско средство.

Как се използва помпата?

Нанесете малко лубрикант по основата на чашката на помпата и гърдите. Той спомага за по-приятното усещане по време на употребата и. Поставете помпата на едната си гърда, така че да е ситуирана в средно положение. Напомпете няколко пъти, докато усетите леко опъване. След преминаване на това чувтсво напомпете отново. След около 20 минути преминете на другата гърда. Препоръчително е помпата да се използва 3-4 пъти седмично за по 20-30 минути на едната гърда.

- Лесна за употреба

- Бърз и видим ефект

- Водоустойчив продукт

Материал: Силикон, PVC

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.

* След употреба измийте и дезинфекцирайте

* Ако почувствате болка, преустановете временно употребата

* Препоръчителна е употребата с лубрикант

* Да не се използва по време на бременност и кърмене

* Не е медицинско средство

 

 

 

X-sale.eu - online sex shop © 2018 - Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.